Innovationer

Coast Spas Design och tillverkning följer de strikta kvalitetsreglerna i ISO 9001:2000. Vi är en av endast en handfull Spabads tillverkare i Världen som möter upp till dessa ytterst stränga kvalitets standarder.


Andra saker som vi varit först med

1

Den första Spabads tillverkaren som mött upp och kvalificerat sig för TÜV standards (europeiska kvalitets normen) för ett komplett Spabad.


2

Coast Spa äger ett stort antal Patent inkluderat metoder för kylning av Spamotorer, metoder för cirkulation av vattnet i Spabad, tillverkning av "Vanishing Edge och Negative Edge" för Spabad.


3

Världens första "Negative Edge" Spa, vår Cascade serie, Pat. pending.


4

Första Vattentäta och Flytande fjärrkontrollen för Spa.


5

Första F/O LED undervattens Prism belysning.


6

Första Tillverkaren som använder 3" tums rör i spabad för ökat flöde.


7

Första A/V kompatibla Spa styrsystem.


8

Första Tillverkaren som använder Cyklonisk Filtrering.


9

Första Tillvekaren som använder 5" tums Superisolerat Spa lock


10

Första och ENDA Tillverkaren i Branschen som använder Ovens Corning glasfiber förstärkning av skalet (Världens starkaste Glasfiber)


11

Första att använda Tri-Lever Trillium Jets


12

Först med belysta huvudkuddar


13

Först med ett 24" tums Vattenfall i ett Spabad.


14

Första Tillverkaren med Leviator Jets i ett Swimspa.


15

Första Tillverkaren gängade Jets i ett Spabad


16

Första Tillverkaren som erbjuder Bluetooth i ljudsystemet


17

Första Tillverkaren som har Iphone styrning av SpabadetVårt Ultimata Extreme Spa med sin 17" LCD TV skärm, Extreme SONY Ljussystem , AM/FM/CD/MP3 stereo och DVD spelare. Det var så ett HemmaBio system för Spabad var menat att det skulle se ut. Vårt Extreme har också FiberOptik och LED belysning inbyggt i huvudkuddarna.

Mirage Spa som mäter 3,3 x 2,2m med ett djup på 1 m. Det helt nya Mirage från Coast Spas är en av de största portabla Spabaden i Världen. Mirage har 80 st Trillium Jets och är bestyckad med stora kraftiga 5HP Monster Flow pumpar för att ge alla platserna den där riktigt kraftiga njutbara massageterapin. Som Option till Mirage kan du bestycka det med en HemmaBio anläggning med 17" TV skärm och AM/FM/CD/MP3 stereo samt DVD spelare med Surroundljud för en realistisk bio upplevelse.

För att göra denna otroliga "Lineup" av saker som vi varit först med komplett, offererar vi 12 st läckra färger på Skalet, plus kabinett av Cederträ, Vinyl eller det ultimata Slate (Ännu en sak vi är först med) Glasfiber kabinettet med matchande trappa och högtalare i samma design.